Doe ook mee

Word ook reparateur of gastvrouw/heer bij Repair Café Jeltje

Zoek je vrijwilligerswerk in Amsterdam? Repair Café Jeltje heeft al een mooi legertje vrijwillige reparateurs verzameld, maar we zijn altijd geïnteresseerd in meer meisjes, jongens, mannen en vrouwen uit de buurt die hun vaardigheden willen inzetten. Als vrijwilliger ben je drie uur per maand aanwezig als reparatiedeskundige (of als reparateur in wording) tijdens de Repair Café-ontmoetingen. Lees hier interviews met onze vrijwilligers.

We zoeken vooral mensen die handig zijn in de onderstaande categorieën (of die daarin nog handiger willen worden) en hun kennis en vaardigheden willen delen met buurtgenoten.

We zoeken vooral mensen die handig zijn in de onderstaande categorieën

* kleding/textiel
* computers
* fietsen
* meubels/houten voorwerpen
* elektrische apparaten

Gastvrouw of gastheer

Ook is het fijn nog extra gastvrouwen en -heren te leren kennen die tijdens de reparatie-avonden aanwezig zijn als de vaste gastvrouwen niet kunnen of om met hen te rouleren. Je heet de bezoekers welkom, zorgt voor koffie en thee, houdt overzicht, koppelt bezoekers aan reparateurs en je bent aanspreekpunt voor zowel de bezoekers als de reparateurs in het Repair Café. Een belangrijke en verbindende rol!

Aanmelden als vrijwilliger?

Zoek je zinvol vrijwilligerswerk in Amsterdam en heb je drie uur in de maand beschikbaar? Vul hiernaast het formulier in en vertel in het kort op welke vlakken je handig bent. Of bel Johan Westera, 06-44555125.

Tot ziens in Repair Café Jeltje!
Repair Café Jeltje
Buurtsalon Jeltje
Eerste Helmersstraat 106-N
1054 EG Amsterdam

Foto: Lucy Lambriex