Doe ook mee

Word ook reparateur of gastvrouw/heer bij Repair Café Jeltje

Zoek je vrijwilligerswerk in Amsterdam? Repair Café Jeltje heeft al een mooi legertje vrijwillige reparateurs verzameld, maar we zijn altijd geïnteresseerd in meer personen uit de buurt die hun vaardigheden willen inzetten. Jong, middelbaar of oud; wij heten iedereen welkom die iets goed kan of wil leren.

Als vrijwilliger ben je drie uur per maand aanwezig als reparatiedeskundige (of als reparateur in wording) tijdens de Repair Café-ontmoetingen. Lees hier interviews met onze vrijwilligers.

We zoeken vooral mensen die handig zijn in de onderstaande categorieën en hun kennis en vaardigheden willen delen met buurtgenoten. Als je graag wilt leren repareren, kun je onder begeleiding van een ervaren reparateur ook komen helpen.

We zoeken vooral mensen die handig zijn in de onderstaande categorieën

* kleding/textiel (voor naaien en (on)zichtbaar stoppen, knuffels herstellen)
* elektrische apparaten
* meubels/houten voorwerpen

Gastvrouw of gastheer

Wij hebben nu zes gastvrouwen, maar mocht je het leuk vinden stand-by te staan als gastvrouw of -heer, geef je dan gewoon op! In deze rol heet je de bezoekers welkom tijdens de reparatie-avonden, je zorgt voor koffie en thee, houdt overzicht en koppelt bezoekers aan reparateurs samen met Rinke en je bent aanspreekpunt voor zowel de bezoekers als de reparateurs in het Repair Café. 

Aanmelden als vrijwilliger?

Zoek je zinvol vrijwilligerswerk in Amsterdam en heb je drie uur in de maand beschikbaar? Vul hiernaast het formulier in en vertel in het kort op welke vlakken je handig bent. Of bel Frank Met, 06-27522891.

Tot ziens in Repair Café Jeltje!
Repair Café Jeltje
Buurtsalon Jeltje
Eerste Helmersstraat 106-N
1054 EG Amsterdam

Avond bij Repair Café Jeltje: een reparatie aan een schroefmachine, met veel bezoekers en vrijwilligers.
Foto: Lucy Lambriex