Wat: opening Repair Café Jeltje | Waar: Buurtsalon Jeltje | Wanneer: 1 juni 2018 | Aantal reparaties: 23 | Succesvol gerepareerd: 15

Opening Repair Café Jeltje spannend en bescheiden succes

In de aanloop naar deze avond van de opening van Repair Café Jeltje hebben we flink veel aan promotie gedaan, maar we hadden geen idee van de werkelijke opkomst. Er werd gevreesd voor en tegelijk gehoopt op lange rijen voor de deur, maar het was eigenlijk perfect voor zo’n eerste avond. Iedereen kwam aan de beurt en mensen hoefden bijna niet te wachten.

Er werd gevreesd voor en tegelijk gehoopt op lange rijen voor de deur.

Door de regen

De bezoekers kwamen met hun spullen door de regen in de hoop op nieuw leven voor hun apparaat. Het was mooi om te zien hoe er samen werd gewerkt met de reparateurs en hoe er vol interesse werd gekeken naar de vorderingen.

Live-muziek van De Koperen Knoop

Met hun vriendelijke gitaarmuziek zorgden Paul en James voor een extra mooie sfeer op de opening.

De lieve live muziek van de Koperen Knoop zorgt voor extra sfeer.

Los knopje

Zal het lukken? Het knopje van de radio zit los en is gelijmd. Na uitharden zal blijken of het is gelukt.

Van speelgoed tot kleding, van keukenapparatuur tot meubels

De vrijwilligers van Repair Café Jeltje zijn breed onderlegd. Je kunt dus terecht met bijna al je kapotte spullen. Op de opening werd een grote variëteit aan spullen meegenomen en de meeste mensen gingen weer blij naar huis met hun gerepareerde object.

Heb je ook iets dat hopeloos stuk lijkt? 6 Juli is het volgende Repair Café Jeltje. Kom het (leren) repareren! Bekijk hier welke kapotte objecten we al onder handen hebben genomen.

Heb je ook iets dat hopeloos stuk lijkt? 6 Juli is het volgende Repair Café Jeltje. Kom het (leren) repareren!