Wat: telefiksen en hartefiksen | Waar: online | Waarom: vanwege het corona-virus | Wanneer: tijdens de corona-maatregelen | Hoe: via Skype of FaceTime | Voor wie: mensen die zelf willen repareren met hulp op afstand en voor mensen met behoefte aan een luisterend oor.

De komende tijd kun je via online contact met een reparateur zelf thuis iets repareren

[Dit stuk wordt steeds bijgewerkt. Laatste edit: 30 april.]

Op 3 april zouden we weer ons Repair Café hebben. Dat ging niet door vanwege het coronavirus. We wilden een telefiksavond organiseren. Veel mensen reageerden enthousiast, maar er was te weinig animo om iets te repareren. Het kan heel goed dat de prioriteiten nu even anders liggen en dat de behoefte wel gaat ontstaan. Daarom hebben we een ander, doorlopend, aanbod bedacht. Met de knop hieronder kun je je aanmelden als je een keer iets zelfs wilt repareren.

Telefiksen: via je computer (of smartphone of tablet) kun je contact hebben met een van onze reparateurs. Deze helpt je op afstand zelf een diagnose te stellen en een reparatie te verrichten. (Dit kan alleen als je de benodigde gereedschappen en materialen zelf hebt.)
Je mag natuurlijk ook alleen advies vragen. Jij en de reparateur zitten dus thuis achter de eigen computer.

Repareer zelf thuis iets met hulp op afstand!

En koop zelf even iets lekkers, want daar kunnen we helaas nu niet voor zorgen…

Hartefiksen: maak gebruik van Ingrids luisterend oor.

Het aanbod van Ingrid Bijl blijft ook staan. Zij is professioneel coach en counselor en biedt gratis haar diensten aan. Bijvoorbeeld als je graag iemand spreekt over hoe je je voelt, als je last hebt van onzekerheid in deze rare tijd. Als je angst of rouw ervaart of stoeit met donkere gedachten over de toekomst. Maar het mag natuurlijk ook om iets lichters gaan.

Zij is in de periode dat we met ons allen binnen moeten blijven, beschikbaar voor een kosteloos gesprek. Mail haar rechtstreeks via de oranje knop.

Ook iets telefiksen of hartefiksen?

Geef je belangstelling door via de oranje knoppen. We nemen per e-mail contact met je op over de praktische details, maar zet er voor de zekerheid ook je telefoonnummer bij.

Doe mee! We gaan telefiksen en hartefiksen.